Elena Udrea: "Nu mă deranjează eticheta de 'corupta României' "

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Elena Udrea a declarat că nu o deranjează să fie etichetată drept corupta României. 

Elena Udrea a fost primul invitat al noii emisiuni "40 de întrebări", pe care Denise Rifai o realizează la Kanal D. Întrebată dacă o deranjează eticheta de "corupta României", fostul ministru al Dezvoltării a răspuns că "NU!".

Denise Rifai: "2015 a fost un an plin de vizite la DNA și de perioade petrecute în arest. S-a cimentat în ochii publicului că Elena Udrea este unul dintre cei mai corupți politicieni din țară. Aș vrea să știu dacă vă deranjează această percepție a românilor. Vă deranjează eticheta de corupta României?".

Elena Udrea: "Poate la început m-a deranjat. Astăzi, când vedem că despre orice politician se spune că este corupt, din ce în ce mai puțin. Din toți cei care am făcut politică atunci sunt fie liniștiți astăzi, fie ocupă un loc important în politică. S-a creat o frustrare referitor la faptul că s-a dorit să se pună această etichetă doar referitor la mine și să fiu prezentată ca politicianul corupt din partidul din care proveneam. Frustrarea asta mi-a trecut între timp", a spus Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel