El este românul care a îngrozit litoralul: „Îți dau 20 de milioane de lei dacă îți omori copilul acum! Dă cu el de pământ, faci altul!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un turist bucureştean a îngrozit turiştii din Mamaia Nord, după ce a apărut în imaginile în care s-a filmat în timp ce le cerea să-şi omoare copiii, aruncând un scaun de la balconul unui bloc din Mamaia, umilind  turiştii. El  a fost identificat ulterior.

În spațiul public au fost publicate, în ultimele zile, mai multe filmulețe în care mai mulți tineri se distrează distrugând și bătându-și joc de oameni. Din primele informații, se pare că filmulețele sunt realizate chiar de către ei și urcate pe rețelele de socializare.

Într-unul dintre materiale se vede cum tinerii aruncă cu un șezlong de la balcon, pe o mașină parcată, într-altul cum aruncă cu un pahar spre două tinere care treceau pe alee, care s-a spart în spatele lor. În altul, petrecăreții iau ochelarii unui tânăr aflat la o masă, pe o terasă, iar în altele obligă un copil care cerșea să facă flotări pentru a primi bani. Revoltător este însă și videoclipul în care tinerii le cer unor femei aflate la cerșit, cu copiii în brațe, să-și omoare pruncii.

„Îți dau 20 de milioane de lei dacă îți omori copilul acum! Hai, dă cu el de pământ, ce mare lucru, faci altul!”, se aude cum o îndeamnă unul dintre petrecăreți pe o femeie.

El este românul care a îngrozit litoralul

 

Bărbatul se numeşte Cristian Vlad O., este din Bucureşti şi deţine un apartament de lux din Mamaia Nord.  Tânărul este luptător de arte marţiale mixte şi patron de video chat în Bucureşti.  

Poliţiştii din Constanţa s-au autosesizat după ce au văzut înregistrările şi fac un apel la cei care au avut de suferit în urma acţiunilor tânărului. „Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii tuturor persoanelor implicate şi luarea masurilor legale care se impun. Menţionez faptul că până la acest moment nu a fost depusă nicio plângere”, a spus Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa, citează Adevărul.ro. 

Pe mai multe site-uri de socializare au apărut înregistrări video cu tineri care se distrează pe seama altor turişti sau le promit femeilor de etnie romă că le dau bani dacă îşi omoară copiii în faţa lor. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel