Ei sunt românii morți în accidentul tragic de la Buzău. Mara și Ionuț au lăsat în urma lor o fetiță orfană

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tragic accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe DN 2B în Buzău. În urma acestui tragic eveniment rutier, doi soții au murit. Mșina acestora s-a izbit violent de un TIR în momentul în care au încercat să depășească mai multe autovehicule. Ionuț a murit pe loc, iar Mara la câteva ore, la spital. 

Pentru Mara și Ionuț, doi soți din Galați, ieri a fost ultima oară când și-au văzut fetița, căci cei doi au murit într-un tragic accident rutier ce a avut loc în județul Buzău, pe DN 2B. 

Dobrogea TV a publicat imaginea cu cei doi soți, Mara și Ionuț, care au murit ieri în accidentul teribil de pe șoseaua Buzău – Brăila.

Ionuț, șoferul de 36 de ani, a fost scos mort de pompieri din Passat-ul intrat sub tir. Soția sa, Mara, era pe scaunul din dreapta. Femeia a decedat și ea la spital.

Accidentul s-a produs la ieșire din orașul Buzău spre Brăila, în dreptul intersecției de la Coco Rico.

Pompierii au fost nevoiți să taie părți din autoturism pentru a extrage victimele.

Ei sunt românii morți în accidentul tragic de la Buzău

 

„Eu am semnalizat și am început manevra de viraj stânga spre Coco Rico. Urma să descarc niște lăzi. E linie continuă acolo, înainte de intersecție. Cel cu Passat-ul a venit din spate, a depășit parcă înainte un autoturism și un camion. Eu am virat stânga, dar tocmai atunci el a intrat iar în depășire. În ultima clipă a încercat să evite tirul prin dreapta, dar nu a avut nici timp, nici loc”, a povestit pentru buzoienii.ro șoferul camionului.

Datele oficiale arată că „autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer în vârstă de 36 de ani, din Galați, a intrat în coliziune cu autocamionul de mare tonaj care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un șofer de 59 de ani, din Prahova”, conform IPJ Buzău.

Mara și Ionuț au lăsat în urma lor o fetiță orfană

 

Neoficial, dinamica accidentului ar fi fost următoarea: șoferul Passatului ar fi depășit mai multe mașini, iar la un moment dat s-a trezit cu un TIR care efectua virajul la stânga către Cocorico. A încercat să-l depășească prin dreapta pentru a reveni pe sensul lui de mers, dar s-a izbit violent de colțul din dreapta al remorcii autocamionului.

Viteza a făcut ca Passatul să se înfigă efectiv sub TIR, cei doi ocupanți rămânând încarcerați. Ionuț, care se afla la volan, a murit pe loc, în timp ce soția sa, în vârstă de 29 de ani, a decedat câteva zeci de minute mai târziu, la spital.

Vestea a picat ca un trăsnet pentru toți cei care i-au cunoscut pe cei doi soți și nimănui nu-i vine să creadă tragedia uriașă care s-a abătut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel