Șeful Poliției din Caracal, RĂSPLATĂ regească: 12.000 de lei pensie

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Claudiu Năsui, deputat USR, comentează decizia fostului șef al Poliției Caracal de a ieși la pensie, la numai câteva zile după ce a fost demis din funcție.

Deputatul USR Claudiu Năsui a postat pe Facebook un mesaj în care dezvăluie ce pensie va avea fostul șef al Poliției Caracal, demis în urma crimelor de la Caracal.

"Așa-zisele demisii se dovedesc a fi praf în ochi.

Aflăm la o săptămână după cazul care a zguduit România că unul din responsabilii proastei gestionări de situație și-a depus cererea de pensionare.

Șeful poliției Caracal, Nicolae Mirea, în vârstă de 51 de ani, s-a hotărât să îngroașe rândurile pensionarilor speciali și să nu mai aștepte procedurile de destituire, deși acestea erau anunțate.

Astfel, omul care nu își reproșează nimic în cazul Alexandrei va ieși la pensie de pe poziția înaltă pe care o ocupă și va încasa din banii contribuabililor pe care nu a reușit să îi protejeze o suma de aproximativ 12.000 de lei, pe lună.

Aceasta este lupta împotriva criminalității, în viziunea PSD", scrie Claudiu Năsui pe Facebook.

Amintim că șeful Poliţiei municipiului Caracal, Nicolae Mirea, pe care fostul ministru de Interne a anunţat că l-a demis, a depus joi documentele pentru încetarea raportului de serviciu cu Poliţia în vederea pensionării, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

"Şeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, a depus astăzi dosarul în vederea încetării raportului de serviciu cu Poliţia, a fost aprobat şi va intra vigoare începând cu data de 5 august", a declarat joi, purtătorul de cuvânt Cristian Grigorescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel