Efectul restricţiilor de călătorie în Grecia, Franţa şi Spania: Cererea pentru litoralul românesc s-a dublat faţă de 2020

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Scandalul cuțitelor pe plaja din Costinești: Încăierare între turiști și angajați pentru șezlonguri
Scandalul cuțitelor pe plaja din Costinești: Încăierare între turiști și angajați pentru șezlonguri

Numărul rezervărilor în staţiunile de la malul mării s-a dublat faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, gradul de ocupare fiind de peste 50% a locurilor din hoteluri şi pensiuni, conform unei analize realizate de o agenţie de turism. 

Noile restricţii de călătorie şi anume intrarea Greciei, Franţei şi Spaniei pe lista roşie, cât şi a Turciei pe cea galbenă, precum şi problemele privind incendiile de vegetaţie reprezintă pentru litoralul românesc o creştere considerabilă a cererii.

De asemenea, luna august este una dintre cele mai aglomerate luni de la începutul pan­demiei, iar a doua parte a acestei luni se arată la fel de solicitată de către turiştii români, se arată în analiza Litoralulromânesc.ro.

După data de 15 august, vârful sezonului estival, tarifele pe litoral încep să scadă, iar de la 5 septembrie începe programul Litoralul pentru Toţi, în cadrul căruia reducerile sunt chiar şi de 70% în com­paraţie cu pre­ţurile înreigstrate în august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel