Ședință PSD. Tudose, mesaj pentru foștii colegi: "Dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Tudose foto Facebook
Mihai Tudose foto Facebook

Mihai Tudose, vicepreședinte Pro România, susține că ALDE deține prea multe posturi în Guvern, în contextul solicitării ALDE de a fi repartizate unele ministere către partidul lui Călin Popescu Tăriceanu și Pro România. Acesta susține că nu se pune problema ca Pro România să intre la guvernare. 

"Aflăm de pe toate sursele media că azi la 17:00 faimosul CEX PSD discută, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi în Guv Dăncilă.. atât pentru ei (ALDE), cât și pentru PRO România....E noaptea minții... Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă... e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!! Asta și în condițiile în care Victor Ponta a declarat ieri că nu se pune problema intrării la guvernare în Guv Dăncilă.....Așa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!", a scris, luni, pe Facebook, fostul premier Mihai Tudose.

Liderii PSD din țară se reunesc luni într-o ședință a Comitetului Executiv al partidului, unde agenda discuțiilor include și soarta coaliției de guvernare, în contextul în care, partenerii de la ALDE negociază cu Pro România pentru formarea unei noi alianțe politice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel