Ședință de URGENȚĂ la DNA pentru desemnarea unui șef interimar

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

DNA ar putea rămâne fără şef. Anca Jurma a anunţat ieri că nu îşi doreşte prelungirea mandatului de interimar, care expiră astăzi. A trimis o scrisoare chiar în timpul şedinţei în care CSM discuta această posibilitate. Procurorul general este cel care trebuie să vină acum cu o nouă propunere pentru conducerea DNA.

O ședință de urgență va avea loc la DNA, astăzi, la ora 11, pentru desemnarea unui nou șef interimat în fruntea Direcției, informează digi24.ro.

Anca Jurma a anunțat, ieri, la CSM că renunță să mai fie șef interimar la DNA. Perioada de 6 luni de interimat a Ancăi Jurma expiră astăzi, iar în discuţie se afla prelungirea acesteia. Numai că Anca Jurma a anunțat în CSM că nu mai dorește să fie șef interimar al DNA.

Prin urmare, la Direcția Națională Anticorupție urmează să fie numit un alt interimar, a anunțat ministrul justiției, Tudorel Toader la ieșirea de la ședința CSM. El a precizat luni că stabilirea unei noi propuneri pentru conducerea interimară DNA se va stabili într-o ședință ulterioară a CSM.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel