Echipa de ciclism italo-română, lăsată fără bicicletele de concurs de doi hoți români: „Ajung chiar și la 7.000 €“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi tineri de 24 și 27 de ani au spart o pensiune din Sibiu și au furat opt biciclete aparținând unei asociații sportive.

Poliția din Cisnădie a fost anunțată că, în noaptea de luni spre marți, persoane necunoscute au forțat ușa de acces a unei pensiuni din oraș și au furat 8 biciclete aparținând membrilor unei asociații sportive.

Polițiștii i-au identificat pe autori în câteva ore, inclusiv prin prelucrarea urmelor de miros cu ajutorul unui câine de serviciu. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 24, respectiv 27 de ani, domiciliați în municipiul Sibiu, respectiv orașul Cisnădie.

Bicicletele au fost recuperate, iar părțile s-au împăcat.

Despre eveniment a povestit pe pagina sa de Facebook și unul dintre sportivii la un pas de a fi păgubit: 

 

„Ora 3:30. Cisnădie- Sibiu, România.
Echipa profesionistă de ciclism româno-italiană doarme liniștită așteptând startul Turului Ciclist al Sibiului. Se aud zgomote. Aflu de la un coleg de cameră că ușa de la intrare a pensiunii a fost spartă. Mă îmbrac repede și alerg jos. Am fost primul din pensiune ajuns(edit: @Victor Filutas a ajuns înainte mea jos dar s a întors sa se îmbrace). Văd că lipsesc bicicletele. Alerg spre ieșire, cu lanterna telefonului.

Se aude cum se rup crengi în livada de meri. Alerg și strig după hoți să lase bicicletele deoarece suntem mulți și îi prindem, deși pe moment eram cam singur. Intru în livadă și găsesc prima bicicletă, pe urmă altele câteva puse una peste alta. Stau lângă ele până ajung și alți colegi. Găsim la câțiva zeci de metri o mașină marca Audi cu scaunele lăsate rabatate, un telefon, ambalaje de mănuși și numerele de înmatriculare date jos, puse înăuntru. Sosește și poliția, urmată de criminalistică și trupa canină. Poliția găsește rapid proprietarul mașinii. Îl ridică de acasă și îl aduce la fața locului. Deși nu recunoaște pe moment, în final își mărturisește fapta“, povestește Raul S. Întâmplarea.

Sportivul mulțumește polițiștilor pentru sprijin, dar îi rămân încă niște semne de întrebare...

 


„Mulțumim Politia Română pentru tot!
Dar dacă nu am fi auzit zgomotul ușii sparte? Sau dacă ar fi avut mașina mai aproape și ar fi plecat cu toate bicicletele? Biciclete care depășesc 4000€ bucata și ajung chiar și la 7000€ unele dintre ele. Ce le-am fi spus sponsorilor? Sau dacă as fi fost atacat in timp ce încercam sa ii opresc? Și dacă și dacă... hai pe biciclete și la antrenament!“, conchide Raul S.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel