Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educației. A ACCEPTAT târgul cu Dragnea

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Ecaterina Andronescu a fost propusă în ședința Biroului Permanent al PSD pentru funcția de ministru al Educației de premierul Viorica Dăncilă. 

Ecaterina Andronescu a fost de acord cu această propunere, după ce l-a criticat public foarte dur pe Liviu Dragnea. Propunerea urmeaza să-i fie prezentată președintelui Klaus Iohannis, însă șansele ca acesta să respingă propunerea sunt nule.

Reamintim că Ecaterina Andronescu a trimis o scrisoare publică prin care îl critica atât pe Liviu Dragnea, cât și acest Guvern spunând că este unul dintre cele mai slabe din istoria României. Încă din primele zile s-a vorbit despre faptul că Liviu Dragnea ar fi încercat s-o cumpere cu această funcție, sperând că îi va închide astfel gura. 

Inițial Ecaterina Andronescu a evitat să confirme că i s-ar fi propus această funcție și nu părea foarte încântată. După mai bine de o lună de la aceste eveniment, Ecaterina Andronescu s-a gândit bine și a fost de acord să ocupe această funcție. 

Biroul Permanent al PSD s-a reunit astăzi acolo unde urmeaza să fie discutate și alte aspecte importante din interiorul partidului. Tot astăzi ar urma să fie propus și un înlocuitor pentru ministrul demisionar Victor Negrescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel