Ecaterina Andronescu: Are de pierdut țara!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

„Chiar dacă este un singur coleg care ar da un vot împotrivă (n.r. împotriva lui Liviu Dragnea), rezultatul trebuie să ne dea de gândit”, a declarat, la România TV, Ecaterina Andronescu.

„În momentul în care membri de partid îți ridică probleme, nevoia de dezbatere este, fără îndoială, una reală. Ele trebuie dezbătute și căutate soluții pentru a putea merge mai departe în unitate", a spus Ecaterina Andronescu, la România TV, vineri seara.

„Nu cred că își dorește niciun membru de partid să se piardă guvernarea, pentru că ne-am asumat această guvernare și trebuie să mergem mai departe. Dar, probabil, un Guvern care să dea mai multă performanță - decât cel de acum -, ar trebui să avem", a spus Ecaterina Andronescu.

„Dacă dezbaterile vor continua, are de pierdut țara”, a adăugat ea.

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al Partidului Social Democrat s-a reunit vineri în şedinţă, la Palatul Parlamentului, tema centrală de discuţie fiind demersul public asumat de mai mulţi lideri ai formaţiunii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel