Ea este românca de 23 de ani moartă într-un accident stupid, în vacanță în Thailanda

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânărărromâncă, de doar 23 de ani a murit, sâmbătă, în timp ce înota în piscina cascadei Na Muang 2 din Koh Samui, Thailanda, după ce a alunecat de pe o stâncă.

Tânăra N.I.B. se afla în vacanţă cu iubitul austriac, Manuel O., pe insula Koh Samui, unde au fost cazați la Bang Po Village Hotel din Tambon Mae Nam, în partea de nord a insulei Koh Samui.

Potrivit ofițerului de turism din Surat Thani, Kritchakorn Chusri, femeia și partenerul ei vizitau cascada la orele după-amiezii. Când poliția din Na Muang a ajuns la fața locului, femeia era deja moartă. Probabil tânăra a încercat să imortalizeze o imagine la cascada Na Muang, care are 80 de metri înălțime, dar a alunecat de la etajul al treilea al cascadei şi a căzut în gol, lovindu-se de stânci.

Vezi și: Turistă româncă, moartă în Thailanda în timp ce se scălda într-o cascadă

Căpitanul de poliție Watcharin Phetnoo a informat presa că femeia a urcat în vârful cascadei împreună cu partenerul ei austriac, de unde a căzut de la 20 de metri înălțime de pe o stâncă. Mai multe echipe de salvatori au ajuns la fața locului după ce bărbatul a alertat pe ceilalți oameni prezenți, însă tânăra, identificată de poliția thailandeză drept „cetățeanul român Nane-Iosana Bodea, 23 de ani”, nu a mai putut fi salvată, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a poliției din Koh Samui.

Tânăra de 23 de ani, originară din Lugoj, studia de doi ani La Universitatea Viena  din Austria. 

Ea este românca de 23 de ani moartă într-un accident stupid, în vacanță în Thailanda

 

Salvatorii au fost nevoiți să folosească o frânghie lungă pentru a recupera cadavrul de pe a patra treaptă a cascadei. Cadavrul femeii a fost dus la un spital local pentru autopsie.

Khun Kritchakorn, care îi ajută pe turiștii străini în situații de urgență, l-a citat pe iubitul femeii spunând că au urcat în vârful cascadei în jurul prânzului. Acesta a spus că cei doi au vrut să se răcorească într-o mică piscină de la marginea cascadei, deoarece vremea era foarte caldă. Însă locul era alunecos, iar femeia s-a dezechilibrat și a căzut la scurt timp după ce cei doi au intrat în apă.

Bărbatul a declarat la poliție că a coborât imediat în fugă și și-a găsit iubita inconștientă și abia respira. El a adăugat că a încercat să o resusciteze pe prietena sa cu compresii toracice în timp ce chema ajutoare. Strigătele sale de ajutor au atras atenția vizitatorilor locali care se aflau în apropiere și au chemat poliția. Înainte de sosirea polițiștilor, victima a decedat în urma rănilor grave suferite.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel