Dumitru Tudor a murit. Fostul conducător al Rapidului, răpus de COVID-19. Fiica sa murise în Franţa anul trecut

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dumitru Tudor, fostul impresar, cunoscut „Ciorbă”, a murit, joi, la vârsta de 66 de ani.

Dumitru Tudor, unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc, era internat în spital de la data de 9 martie, când a fost diagnosticat cu COVID-19.

La două săptămâni distanță, Dumitru Tudor a decedat la spitalul Sfântul Pantelimon, din București, anunță ProSport, care scrie că fostul om de fotbal avea plămânii afectați în proporție de 70%.

„După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”, era mesajul postat de Dumitru Tudor pe Facebook, după ce a aflat că a fost depistat cu COVID-19.

Dumitru Tudor a fost printre primii impresari români, după Revoluție. Acesta a fost jucător la echipe precum Rapid, Sportul, Delta Tulcea sau Progresul. După retragere și în paralel cu cariera de agent, "Ciorbă" a fost conducător și investitor la cluburi ca Autobuzul București, redenumită ulterior Rocar, și Rapid.

Anul trecut, în luna septembrie, familia Tudor a trecut printr-un alt moment foarte dificil. Mirela, fiica impresarului, a decedat în Franța, mai scrie sursa citată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel