Dramă fără margini în Italia: Un tată român a fost adus pe o targă la înmormântarea fiului său

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dramă fără margini pentru o familie de români din Italia. Robert, un tânăr de doar 20 de ani, a murit într-un grav accident de muncă. Tatăl său, Fănel, a fost grav rănit în același accident. Acesta din urma a fost adus pe o targă pentru a participa la înmormântarea fiului său. Tot atunci și-a pierdut viața un alt conațional.

Tânăra victimă se numea Robert Pricopi, un român în vârstă de 20 de ani. Împreună cu el și-a pierdut viața un al treilea muncitor, tot român. Cei trei compatrioți lucrau pe acoperișul unei magazii din Jolanda di Savoia când coșul s-a desprins, provocând căderea lor.

Întins pe o targă, Fănel a participat la înmormântarea fiului său, care a murit în același accident de muncă în care a fost grav rănit și în care și-a pierdut viața și un al treilea muncitor, potrivit Rai News.

Un tată român a fost adus pe o targă la înmormântarea fiului său

 

S-a întâmplat joi, în mica biserică ortodoxă din Via Carlo Mayr din Ferrara. Tânăra victimă se numea Robert Pricopi, un român în vârstă de 20 de ani. Pe 15 mai, cei trei compatrioți lucrau pe acoperișul unei magazii din Jolanda di Savoia, în Basso Ferrarese, când coșul în care se aflau a căzut, căzând de la 10 metri. 

Tânărul de 20 de ani, locuitor din Codigoro, a murit ulterior la spital, la fel ca și celălalt muncitor, Ionel Costin, în vârstă de 50 de ani. Tatăl lui Robert, Fănel, va trebui să fie supus unei intervenții chirurgicale și a suferit mai multe fracturi la picioare. O anchetă în cazul incidentului este deschisă cu patru suspecți.

Accidentul în care au fost implicați cei trei muncitori români, care au căzut de la o înălțime de aproximativ zece metri, a avut loc pe 15 mai. Accidentul de muncă s-a soldat cu doi morți și un rănit.

Tatăl și-a văzut fiul murind sub ochii lui

 

Cosmin Robert Pricopi, tânărul de 20 de ani, a fost transportat cu avionul la spitalul Maggiore din Bologna și, după ce a petrecut ultimele ore în secția de terapie intensivă, a fost declarat mort. Medicii au prelevat organele tânărului de 20 de ani pentru a fi transplantate.

Celălalt bărbat, Ionel Costin, în vârstă de cincizeci de ani, fusese însă transportat cu ambulanța la spitalul din Cesena, daar după câteva zile a pierdut lupta cu moartea.

Al treilea muncitor, Fănel, în vârstă de 48 de ani, tatăl lui Robert, a fost transportat la spitalul Cona.

În continuare autoritățile fac cercetări pentru a reconstitui cele întâmplate.

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel