Dragnea la Madrid. "Valorile noastre: apărarea democrației, apărarea drepturilor cetățenilor"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Liviu Dragnea a făcut o serie de declarații, vineri seara, la Congresul Socialiștilor Europeni desfășurat la Madrid.

Liviu Dragnea participă la Congresul PES desfășurat la Madrid, unde se va adopta Manifestul înainte de alegerile pentru Parlamentul European din 23-26 mai.

Prezent la Congres vineri seară, liderul PSD a susţinut şi un discurs în fața liderilor socialiști europeni.

"Pentru a ne atinge obiectivele este nevoie să luptăm până la capăt pentru valorile noastre. Apărarea democrației, apărarea drepturilor cetățenilor, a unui sistem just și transparent reprezintă linii directoare pentru care trebuie să luptăm împreună. Astăzi am propus soluții pentru o colaborare și o comunicare mai bună. 

Trebuie, de asemenea, să restabilim dreptatea. Trebuie să corectăm erorile și abuzurile din trecut. Trebuie să demonstrăm dreptei că suntem mai buni ca ei, că suntem uniți în fața atacurilor lor. 

Oriunde în Europa, dreapta ne vrea divizați. Eu cred că nu trebuie să cădem în această capcană. Uniunea Europeană are nevoie de o schimbare profundă pe care doar social-democrația o poate aduce.

Sunt convins că românii din Spania au așteptări mari de la voi și că nu îi veți înșela.

(...) 

În România, social democrația are 125 de ani de existență. Suntem puternici. Grație Guvernului nostru social-democrat, salariul minim a crescut, în doi ani, cu peste 50 la sută. Au spus că așa ceva nu se poate, că nu trebuie să mărim salariile pentru că nu sunt bani. Noi am arătat putem micșora taxele, putem crește salariile, pensiile. Am arătat că un Guvern social-democrat poate reda speranța pentru tineri", a subliniat liderul PSD.

Amintim că românii se mobilizează pe rețelele de socializare pentru a-l întâmpina pe Liviu Dragnea la Madrid cu proteste.

Vezi mai multe, aici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel