Dragnea l-a sunat pe George Maior să ajungă ministru de Interne. Cine acuză acest lucru

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Războiul declarațiilor dintre Liviu Dragnea și Victor Ponta continuă.

Fostul președinte PSD și fost prim ministru al României, Victor Ponta, susție că în ziua în care s-a decis componența guvernului USL, Liviu Dragnea era la el acasă la Cornu, Ponta susține că Dragnea își dorea atât de mult să ajungă ministru de Interne încât la sunat inclusiv pe directorul SRI, George Maior, să-l ajute.

"Liviu Dragnea a stat toata ziua si a plecat ultimul de la mine! Era foarte suparat ca nu am fost de acord sa fie Ministru de Interne si ca i-am cerut sa ramana la Partid sa il organizeze pentru alegerile locale si generale din acel an ( nu ma gandeam in acel moment ca va fi si Referendum)! Dragnea l-a sunat pe George Maior ( cred ca si pe Florin Coldea) sa il roage sa ma convinga pe mine ca el e cel mai bun la Ministerul de Interne - si a promis ca daca il sprijina el va face acolo tot ce vrea SRI ! Maior i-a explicat ca nu se baga peste alegerile mele, ca Parlamentul si Basescu vor aproba ce propun eu si sa aiba rabdare!

L-am propus pe Ioan Rus pentru aceasta functie . Ulterior la CEX Psd Liviu Dragnea a vorbit cu Radu Mazare sa ceara schimbarea lui Rus chiar Dragnea / Radu Mazare a facut aceasta propunerw dar eu am obtinut majoritea la vot si a ramas cum am propus ( motiv pentru care ma uraste Dragnea si acum)!

Suntem 8 martori la aceste momente - toti in viata si capabili sa spunem adevarul!", scrie Ponta pe pagina de socializare.

 

Foto- pagina Facebook Liviu Dragnea

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel