Dragnea, JIGNIRI la adresa lui K. Iohannis. "LENEŞUL de la Cotroceni..."

Andreea Cosma |
Data publicării:

"Leneşul de la Cotroceni". Aşa s-a exprimat şeful PSD la adresa preşedintelui României, enervat că investiţiile Guvernului stau pe loc din cauza amânării legii bugetului pe 2019.

"Am început să investim în infrastructura medicală şi acum trebuie să investim în programe pentru sănătatea românilor şi o să le vedeţi imediat după ce leneşul de la Cotroceni va semna bugetul de stat ca România să înceapă să se dezvolte şi în acest an.", a afirmat Dragnea, la Conferinţa judeţeană a PSD Călăraşi pentru alegerea conducerii organizaţiei.

Liderul PSD a folosit din nou eticheta "leneşul de la Cotroceni" pentru preşedintele Klaus Iohannis, când a vorbit despre nivelul de investiţii în programele de dezvoltare din zona rurală.

"Sunt judeţe unde banii pe aceste proiecte au ajuns mai mulţi la liberali. Aşa s-au împărţit, pentru că nu s-au împărţit politic. Şi cu toate acestea, îl vedem pe leneşul de la Cotroceni care spune că programul de dezvoltare locală cuprinde bani pentru clientela politică. Păi primarii PNL sunt clientela noastră politică?", a afirmat Dragnea.


[Citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel