Dragnea ÎNGROAPĂ PSD-ul. Ponta: Nu a fost NIMENI prezent

Narcis Popa |
Data publicării:

Victor Ponta spune că la congresul Partidului Socialiștilor Europeni nu a fost prezent nici măcar un reprezentant al PSD-ului, ceea ce arată că zvonurile conform cărora Dragnea dorea scoatea partidului din familia europeană a socialiștilor erau adevărate. 

"Azi incep la Lisabona lucrarile Congresului PES ( Partidul Socialistilor Europeni) - a doua forta politica in Parlamentul European dupa PPE / la acest Congres se alege candidatul PES pentru functia de Presedinte al Comisiei Europene in 2019 / din partea PSD nu participa nici presedintele , nici Prim Ministrul nici secretarul general ( prima data din 2005 cand liderii PSD lipsesc de la Congres)!

Dragnea a scos PSD din familia europeana social democrata / nu trebuie insa sa il lasam sa scoata si Romania din Europa!

In calitatea mea de Presedinte al TSD am asistat direct la eforturile uriase facute in anii 2002 - 2004 de catre Adrian Nastase si PSD pentru a fi primiti ca membri ai Internationalei Socialiste si ai Partidului Socialist European / a fost un element esential in modernizarea PSD si racordarea sa la valorile stangii democratice europene!," este mesajul lui Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel