Dragnea îl trimite pe Teodorovici să analizeze activitatea ANAF: "Merg la multinaţionale ca pisicuţii"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că aşteaptă în perioada următoare din partea ministrului de Finanţe o analiză privind activitatea ANAF, având în vedere că nu toţi angajaţii ANAF aplică Legea prevenţiei şi, de asemenea, atunci când merg în control la multinaţionale, merg ca "pisicuţii", iar la firmele româneşti sunt "foarte viteji", scrie Agerpres.

"Eu am tot sperat că ANAF va înţelege că trebuie să controleze toate firmele din România, nu numai pe cele cu capital românesc, pentru că la cele cu capital străin, eu nu am nimic cu ele, dar bănuiesc că trebuie să aibă acelaşi regim, nu cred că vreo firmă din România dacă-şi face vreo filială într-un stat european, Fiscul de acolo îi ocoleşte, bănuiesc că trebuie să respecte aceleaşi legi. Păi, ANAF-ul nu prea merge la multinaţionale sau dacă merge, merg aşa, ca pisicuţii, în schimb, când vin la o firmă românească sunt foarte viteji", a declarat Liviu Dragnea, joi, la Antena 3.

Întrebat ce va face cu această situaţie, preşedintele PSD a spus: "La ANAF s-au tot schimbat conduceri. Eu aştept ca ministrul de Finanţe, în perioada următoare, să facă o analiză serioasă asupra activităţii ANAF şi să vadă: e bună, nu e bună, s-a schimbat atitudinea?".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel