Dragnea îi ATACĂ DUR pe Iohannis și Cioloș: „Ce mai face când se trezește?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele PSD Liviu Dragnea, aflat astăzi la conferința de alegeri de la Dâmbovița, le-a adresat cuvinte dure președintelui Klaus Iohannis și liderului PLUS, Dacian Cioloș.

„Sigur prima data când s-a aprobat bugetul de stat, nu acum, prima oară, că leneşul ăla de la Cotroceni ce mai face când se trezeşte? Spune hai să le blochez bugetul. Tot ce se construieşte în toate satele din România în cele peste 3.000 de localităţi să se oprească”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și Dragnea i-a făcut pe colegii din PSD să izbucnească în RÂS: „Eu sunt de vină, evident!"

„Să se desfiinţeze proprietatea, mai spuneau cei de la USR. Ei spun ce vor să facă dacă vor lua România. Adică să nu mai fie proprietari oamenii, lucruri pentru care s-a murit. Să fim ce? Eventual chiriaşi în propria ţară şi poate şi sclavi. Adică să fim muncitori pe plantaţie pentru alţii.

Tot ei au spus că vor desfiinţa legea salarizării. Tot ei spun că România nu poate susţine acest sistem de pensii şi Iohannis a spus asta de 100 de ori. Vor să blocheze programele de dezvoltare locală ca să facă ce din România? O ţară care era pregătită de Cioloş să fie din ce în ce mai jos, divizată, ca să fie apoi făcută cadou.

Citește și Liviu Dragnea, „despre femei": „Trebuie să fiu atent! Cred că se uită și Irina"

Să nu mai existe lideri responsabili care să spună: nu, nu suntem de acord să vă dăm resursele noastre naturale pe degeaba. Să nu mai spună nimeni, avem dreptul să fim în acest colţ mic al nostru de ţară să fim respectaţi”, a mai precizat Dragnea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel