Dragnea, CITAT la Înalta Curte. Termen în DOSARUL în care a fost CONDAMNAT la ÎNCHISOARE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este citat astăzi la completul de cinci judecători ai Înaltei Curți, în dosarul Angajărilor la DGASPC Teleorman, în care contesta condamnarea la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu, scrie ziare.com.

Discuțiile despre completul care va judeca acest proces încă nu s-au încheiat, deoarece Secțiile Unite au fost sesizate asupra modului în care s-a făcut repartizarea dosarelor. Procesul în acest caz este soluționat de Completul 2 Penal, format din Simona Daniela Encean, Tatiana Lucia Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera și Rodica Aida Popă. Acest complet a fost tras la sorți pe 13 decembrie.

Citește și LOVITURĂ la nivel înalt primită de Liviu Dragnea

Pe rolul acestui complet sunt astăzi și alte cazuri mediatizate: apeluri (cum ar fi dosarul privindu-i pe fostul deputat Sebastian Ghiță și șefii parchetelor din Prahova) sau contestații în anulare, căi de atac extraordinare, făcute în bază deciziei CCR privind constituirea completurilor de cinci judecători (fostă șefa a DIICOT, Alină Bica, fostul șef al ANAF, Șerban Pop, milionarul Horia Simu, fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, fostul senator Dan Șova, fostul deputat Marian Ghiveciu etc).

Citește și Veste pentru Dragnea. Începe judecata pe fond în dosarul Tel Drum!

Modul în care dosarele din perioadă 2014-2018, care erau pe rolurile completurilor de cinci judecători, au fost trase la sorți pe 13 decembrie și au rămas în soluționarea acestora este însă în discuția Secțiilor Unite ale Înaltei Curți.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel