Dragnea: "Aşa-zişii mei colegi din PES, cu muşchii foarte încordaţi. Nu am de gând să le răspund"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Dragnea le "bate obrazul" colegilor săi din Partidul Socialiştilor Europeni, care au hotărât îngheţarea relaţiilor cu PSD.

Liderul PSD susţine că nici măcar nu se pot îngheţa relaţiile, din moment ce nu este prevăzut aşa ceva în statut.

"Am văzut aşa-zişii mei colegi de la Partidul Socialiştilor Europeni cu muşchii foarte încordaţi îngheaţă relaţiile cu PSD. Nici nu există aşa ceva în statutul PES. Şi pentru o ordonanţă care nu există. Nu au putut să spună până acum domnule, avem următoarele solicitări punctuale să se modifice sau să nu mai fie articolul ăla. Ne-au plimbat foarte mult cu discuţiile astea", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

 

Dragnea: Au fost presiuni asupra PES să îngheţe relaţiile cu PSD

 

Şeful PSD susţine că şi colegii săi din PES sunt în campanie şi că ar fi fost presiuni asupra slocialiştilor europeni să îngheţe şi ei relaţiile cu un partid, după ce PPE a procedat astfel cu FIDESZ-ul lui Orban, din Ungaria.

"După părerea mea, aici e 99% motivaţie electorală. Foarte mulţi colegi de-ai mei din PE spun că după ce PPE a luat decizia de îngheţare a relaţiilor cu FIDESZ, au făcut presiuni şi la PES să facă şi ei ceva cu un partid şi au ales PSD ca să se echilibreze. L-am văzut pe domnul Verhofstadt că îl certa pe domnul Tăriceanu. Nimeni nu a înţeles de ce. Doar să încerce să spună că noi am avea nevoie de o ştampilă pe o legitimaţie ceva ca să putes că existăm ca un partid social-democrat, un partid cu o istorie de 120 de ani.

Eu nu am de gând să le răspund. O să le răspund după alegeri şi doar dacă aceşti oficiali europeni o să vorbească despre marile cazuri de uriaşă corupţie din Vest", a mai spus Liviu Dragnea, în platoul Antena 3.

Preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, Serghei Stanişev, a anunţat - în cadrul unei reuniuni a liderilor socialişti, care a avut loc miercuri, la Bruxelles - că relaţiile cu Partidul Social Democrat (PSD) din România sunt îngheţate, potrivit unui comunicat postat pe site-ul PES.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel