Dragnea, acuzaţii HALUCINANTE: "Tineri injectaţi au bătut un bătrân cu picioarele în burtă. Am văzut jointuri"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Dragnea lansează acuzaţii grave la adresa protestatarilor care au venit la mitingurile PSD, despre care spune că erau "injectaţi" şi că au lovit un bătrân cu picioarele în burtă, la Iaşi.

Şeful PSD spune că a primit mesaje de susţinere oriunde a mers în ultima perioadă, dar a văzut şi multă "enervare pe bătăuşi".

Citeşte şi: Dragnea: "Asta e politică? Înverşunare, oameni injectaţi. Mulţi vor vota PSD"

"La toate întâlnirile la care am fost, începând de acum o lună, solicitarea principală spusă în diverse forme a fost nu ceda, nu ne lăsa, mergi înainte, bate-te în continuare pentru noi, apără ţara. Vedeam foarte multă speranţă în ochii lor. De asemenea vedeam foarte multă enervare pe bătăuşi. Eu i-am rugat pe toţi să nu reacţioneze. La Iaşi eram 25.000, unii spun 30.000, pe stradă o sută, două sute. Ce ar fi însemnat ca eu sau altcineva iresponsabil de la partid de pe scenă "hai să mergem să discutăm cu oamenii aceia", a spus Liviu Dragnea, la România TV.

 

Dragnea: "Tineri cu ochii injectaţi au bătut un om bătrân"

 

Liderul PSD a venit şi cu o poveste şocantă despre un bătrân "bătut cu picioare în burtă de tineri cu ochi înjectaţi", la mitingul din Iaşi. A spus că a văzut şi multe jointuri acolo.

Citeşte şi: Dragnea: Vreau să nu mai fie Iohannis. E de acord cu bătăuşii. Unii aveau privirea injectată

"Noi dacă am fi făcut aşa ceva la mitingul lui Iohannis ne băgau pe toţi în dube. Acolo erau foarte multe jointuri. Am rămas şocat cum nişte tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân l-au pus pe jos şi au început să dea cu picioarele în burtă. Deci ce ne oferă Ioahnnis şi PNL? Ei vor să insufle teroare, doar doar cetăţenii nu mai vin la vot. Dar ceea ce fac acum şi în continuare fac ca tot mai mulţi să vină la vot", a mai declarat Liviu Dragnea, la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel