Dragnea a RECUNOSCUT: Am semnat protocolul cu SRI. Este secret de serviciu

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

În anii 90 circula o vorbă - securiștii sunt de două feluri, unii buni, ații răi. Așa par să stea lucrurile și cu protocoalele semnate de diverse instituții cu SRI, unele sunt bune, altele rele, depinde cine le-a semnat. Cum ați ghicit deja, cel semnat de Liviu Dragnea este un protocol bun, instituțional.

"În primul rând este vorba de un protocol care se referă la cyber security și anume la protecția datelor pe care le utilizează Ministerul Dezvoltării Regionale și instituțiile din subordine, protecția acestor date față de atacurile cibernetice. Și nu vorbim de atacuri din partea unor posibili hacker, ci și a unor entități străine. E un tip de protocol care s-a încheiat, din câte știu eu, cu toate ministerele. El a fost încheiat înaintea mea, eu doar am semnat revizuirea, dar asta nu înseamnă că nu sunt de acord cu ce s-a făcut înaintea mea. N-are niciun fel de legătură cu toate minciunile spuse. Nu se poate compara cu protocoale secrete semnate între SRI și structură din Justiție, care sunt întocmite sau încheiate într-un mod ilegal și neconstituțional. Tipul acesta de protocoale între SRI și instituții publice sunt necesare, dar de aici și până la a spune că am colaborat cu statul paralel? Și se vede colaborarea mea cu statul paralel. O simt cu fiecare termen la judecată", a afirmat lLiviu Dragnea pe holurile Parlamentului.

Liviu Dragnea nu este chiar șeful cel mare așa cum ați crede, are și el la rândul lui superiori, care nu l-au lăsat să recunoască faptul că și el a semnat cu protocol cu SRI. Reamintim faptul că luni de zile, Dragnea și PSD au dus o campanie deșănțată împotriva protocoalelor fără însă să scoată o vorbuliță despre faptul că și el a semnat unul - unul bun , desigur, dar a semnat. Ba mai mult, spre deosebire de alte protocoale, al lui este unul secret.

"Este secret, este un secret de serviciu. Eu am vrut să vorbesc despre el (protocolul – n.r.) acum multe luni de zile, dar fiind vorba despre mine am fost sfătuit să nu amintesc nici măcar despre titlul acestui protocol, pentru că fiind secret de serviciu, mă putea chema cineva la întrebări, iar cine știe ce mai dădeam informații unor puteri străine, și eram și eu, din nou, acuzat de înaltă trădare", a declarat Dragnea.

Dragnea putea desigur să spună că a semnat un protocol fără să-i dea denumirea. Ceea ce face acum este praf în ochii electoratului și continuarea manipulării acelor votanți mai puțini obișnuiți cu inexactitățile politicienilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel