DOVADA că Realitatea TV se vrea închisă. Ce spune Rareș Bogdan

StiriDiaspora Team / 28 mar 2018, 17:12 Salveaza PDF Comentarii

Jurnalistul Rareș Bogdan susține că ANAF nu a fost de acord cu planul de plată al datoriilor, propus de Realitatea TV. Acest lucru este dovada clară că ANAF, ca reprezentant al statului român, vrea să închidă Realitatea.TV.

 

”S-au demascat singuri!

Sursele mele din ANAF, oameni care iubesc România și sunt rușinați de cei care îi conduc, au avut dreptate! Astăzi, la Adunarea Generală a Creditorilor Realitatea Media, care a avut loc la ora 13.00 la Brașov, ANAF, adică Statul Român, nu a fost de acord cu planul de plată a datoriilor, propus de către Realitatea TV.
Practic - incredibil, dar adevărat! - ANAF a votat împotriva recuperării integrale a creanței Realitatea. Atenție, plan propus cu garanții colaterale și o perioadă de execuție de 3 ani! Practic, Liviu Dragnea și acoliții săi, care nu-i ies din cuvânt, Orlando și Mișa, nu vor recuperarea banilor pentru statul român în proporție de 100%, REPET, CU GARANȚII COLATERALE, ci doresc închiderea Realitatea TV, pentru a nu mai deranja Ayatollahul și politicile sale de aruncare a României în zona eurasiatică. NU vor banii! Vor sa ne inchida gura! 
Îi informez pe toți cei care au pus la cale planul și urmăresc, împreună cu avocați care vor răspunde penal în curând pentru alte fapte decât cele pentru care au devenit cunoscuți opiniei publice, făcând pe luptătorii pentru cei mulți, că viața nu se încheie nici acum, nici aici, iar Realitatea TV nici nu moare, nici nu se predă. Rămânem pe baricadele democrației! Chiar dacă, de această dată, Liviu Dragnea a încercat să se folosească nu doar de statul roman și instituțiile sale, pe care le consideră brelocul său, ci și de foști acționari ai Realitatea sau administratori temporari ai acesteia, vă spun ceva: e inutil!
Realitatea TV este o voce puternică și exprimă libertatea absolută de exprimare, iar jurnaliștii săi nu se vor lăsa intimidați de tertipurile prin care Liviu Dragnea și ai săi au pus cu botul pe labe România Liberă și Hotnews și au câștigat parțial B1. Realitatea TV rămâne în picioare și va câștiga, la fel ca în 2014, bătălia finală.
Îi informez pe toți că mâine, de la ora 21.00 sunt On air încărcat de energie și cu ....garanții că România nu o ia pe drumul Turciei sau Ungariei! Ca presa va ramane libera si independenta. 
Pe românește: vă transmit tuturor celor care încă apreciați că Realitatea TV și jurnaliștii săi pot fi îngenuncheați că mult mai repede vă va lua naiba pe voi. Mult mai repede decât vă închipuiți!”, scrie Rareș Bogdan, pe pagina personală de Facebook.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

8 mar 2021, 07:27 in Știri
Horoscop, luni, 8 martie 2021

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy