Două românce, acuzate că au furat banii pentru operația unui copil

Andreea Cosma |
Data publicării:
copil_internat_spital
copil_internat_spital

Două femei de 45 și 50 de ani sunt cercetate de polițiști după ce ar fi furat 8.000 de lei dintr-un bagaj pe o stradă din Sibiu. Banii aparțineau unei familii din Teleorman, care venise la Sibiu cu copilul, ce urmează să fie operat la o clinică privată din oraș.

Familia din Teleorman a ajuns luni la Sibiu și s-a cazat la o pensiune din oraș. În această săptămână, copilul familiei urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale la o clinică privată. Un bagaj al familiei a rămas nesupravegheat pe trotuar pentru puțin timp, până când bărbatul a parcat mașina.

În acest timp, două femei ar fi furat din bagaj 8.000 de lei.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii au fost sesizați luni după-amiaza de un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 8.000 de lei aflată într-un bagaj lăsat nesupravegheat pentru scurt timp pe strada 9 Mai din Sibiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt, iar în urma investigațiilor efectuate au reușit identificarea a două sibience, în vârstă de 45, respectiv 50 de ani, bănuite de săvârșirea faptei.

Marți dimineața, cele două femei s-au prezentat la sediul Poliției Municipiului Sibiu unde au returnat suma de 7.800 de lei.

Cercetările în acest caz continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a celor două femei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel