Două mame românce şi-au ascuns copiii printre bagaje pentru a-i scoate din ţară. Cum au încercat să păcălească poliţiştii

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto: Poliţia de Frontieră
sursa foto: Poliţia de Frontieră

Două mame care au încercat să iasă își scoată copiii din ţară fără procură au fost prinse la Nădlac. Una dintre ele își ascunsese fiica într-un camion, printre bagaje.

Pe sensul de ieşire din ţară s-a prezentat, marți după-amiază, un bărbat la volanul unui camion, alături de care călătoreau mai multe persoane. Poliţiştii de frontieră au găsit, ascunsă în partea din spate a compartimentului marfă, printre bagaje, o tânără de 15 ani și au stabilit că este fiica uneia dintre călătoare.

Mama a declarat că a încercat să iasă astfel din țară pentru că nu avea procură notarială din partea tatălui copilei.

Călătoria celor două a fost întreruptă, mamă şi fiica fiind cercetate pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

O jumătate de oră mai târziu, în acelaşi punct de trecere a frontierei s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară o femeie, cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, care călătorea ca pasager într-un autocar înmatriculat în România. Aceasta era însoţită de fiul ei, tot cetăţean român, în vârstă de 17 ani, ambii cu domiciliul pe raza judeţului Argeş.

Femeia a prezentat pentru minor o procură notarială falsă și a declarat că a primit procura de la tatăl copilului, neştiind că este falsă. Și călătoria acestora a fost întreruptă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel