Două femei din Spania au avut parte de o surpriză terifiantă la o cazare din București: „Am dormit cu cuțitele pe noptieră”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Două femei din Spania au avut parte de o surpriză terifiantă la o cazare din București: „Am dormit cu cuțitele pe noptieră” / Foto: Unsplash
Două femei din Spania au avut parte de o surpriză terifiantă la o cazare din București: „Am dormit cu cuțitele pe noptieră” / Foto: Unsplash

Două femei din Spania au călătorit în București de Revelion și au avut parte de o surpriză terifiantă atunci când au deschis una dintre ușile casei pe care au închiriat-o. Filmulețul cu apartamentul a devenit viral.

Închirierea unui apartament de la distanță pentru o vacanță poate duce la experiențe surprinzătoare sau neplăcute. Așa s-a întâmplat cu un grup de prieteni spanioli care a decis să petreacă sfârșitul de an în București, capitala României. Când au ajuns în apartamentul în care erau cazați au descoperit un detaliu foarte tulburător care le-a provocat groază.

Nuria Corral, @airunlarroc pe TikTok, a încărcat videoclipul pe platformă, care a devenit popular instant. În clip, ea și o prietenă fac un tur al casei pe care au închiriat-o în capitala României. Înregistrarea începe cu textul: "Pleci în vacanță la București și se întâmplă asta".

 

Vacanță de groază în București pentru un grup de spanioli

 

Pe parcursul videoclipului, fetele se plimbă prin diferite camere ale unui apartament care nu pare să aibă nimic special. Însă, puțin mai târziu, aceeași tânără oferă o avanpremieră a ceea ce va urma. Își îndreaptă aparatul de fotografiat spre o ușă mică și albă și îi spune prietenei sale: "Ești pregătită?". Apoi, vocea celeilalte fete se aude spunând: "Da, e înfricoșător".

Fata apucă mânerul și îl trage în lateral pentru a descoperi, de cealaltă parte a ușii, ceva cu totul neașteptat. "Ce zici de asta, omule?", spune filmând, între amuzată și speriată, în timp ce de cealaltă parte apare o scară foarte veche care, aparent, face legătura cu alte apartamente părăsite din aceeași clădire.

Starea de degradare și de abandon a scării, plus petele de umezeală de pe pereți și prezența unei uși mici și bolnave care pare a fi accesul la un alt apartament conferă atmosferei un aspect foarte asemănător cu cel al unui film de groază.

Imediat domnișoarele închid ușa, iar una din ele spune: "Sunt îngrozită".

 

Apartamentul terifiant din București a devenit viral

 

Videoclipul cu tânăra care descoperă scara secretă din apartamentul din București a devenit viral în scurt timp, ajungând la nu mai puțin de 6.400.000 de vizualizări. În plus, sute de utilizatori au fost uimiți de imagini.

Mulți și-au amintit de filme de groază cu scene similare, cum ar fi "Hostel" sau "Barbarian" și le-au sfătuit pe fete să iasă de acolo sau să pună un lacăt la ușă.

Însă, pentru liniștea tuturor urmăritorilor ei și a internauților în general, Nuria Corral a înregistrat alte două videoclipuri despre casa tulburătoare din București. Într-una dintre ele, ea a arătat cum au dormit cu tovarășul ei de călătorie: au pus o piesă de mobilier pentru a bloca mânerul ușii misterioase.

 

@airunlarroc que cojones? #fyp #foryou #terror #bucarest #comedy #findeaño2022 #findeaño #rumania ♬ sonido original - Nuria Corral

 

Grupul din Spania nu a pățit nimic, însă probabil nu va reveni curând în București

 

Iar în cel de-al treilea filmuleț, cele două fete fac un tur complet al apartamentului, de la fațadă până la etaj, apoi trec prin scara misterioasă pe care o descoperiseră, unde este clar că nu există nimic.

La sfârșitul celui de-al treilea videoclip, Nuria însăși spune în fața camerei: "Concluzie, suntem în viață, totul este minunat. Am vorbit cu proprietarii și ne-au spus că nu sunt probleme, că totul este în siguranță, că nu este nimic în neregulă, că sunt doar contoare de gaz.. că nu trebuie să ne fie frică".

"Dar, pentru orice eventualitate, am dormit cu cuțitele pe noptieră", au conchis cele două tinere, conform La Nacion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel