Doi vloggeri americani s-au îndrăgostit pur și simplu de București: "E mai curat și mai frumos decât în Paris" - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Vernon și Maryana, doi vloggeri americani care s-au îndrăgostit de București (Foto: captură Youtube)
Vernon și Maryana, doi vloggeri americani care s-au îndrăgostit de București (Foto: captură Youtube)

Doi vloggeri americani au ajuns pentru prima dată în București și au avut parte de o surpriză de proporții. S-au plimbat cu plăcere pe străzile din centrul orașului și s-au bucurat de străzi "mai curate decât în Paris". În capitala României ei spun că au întâlnit și oameni mult mai de treabă decât în Franța. 

Într-o lume plină de destinații interesante de călătorie, Bucureștiul, capitala României, începe să atragă tot mai mulți pasionați de turism. Este și cazul a doi vloggeri americani specializați pe turism, Vernon și Maryana, care au decis să facă o vizită în orașul de pe malurile râului Dâmbovița și au rămas profund impresionați de frumusețea și autenticitatea acestuia.

Într-un vlog recent postat pe canalul lor de YouTube, Vernon și Maryana au împărtășit aventura lor în București. Cei doi au început prin a sublinia atmosfera primitoare și prietenoasă a locuitorilor orașului, care i-a făcut să se simtă ca acasă. Au fost impresionați de curățenia străzilor și de arhitectura variată a orașului, considerând Bucureștiul mai frumos și mai curat decât Parisul, un reper de frumusețe urbană în Europa.

Una dintre primele lor opriri a fost la Piața Obor, unde au experimentat autenticitatea felurilor de mâncare tradiționale și au savurat gusturi unice de preparate românești. Vernon și Maryana au degustat faimoșii mici, fiind impresionați de aromele bogate ale bucătăriei românești.

De ce spun doi vloggeri americani că Bucureștiul e mai frumos decât Parisul

 

Următoarea oprire pe lista lor a fost Palatul Parlamentului, o construcție impresionantă care este una dintre cele mai mari clădiri administrative din lume. Cei doi vloggeri au fost uimiți de grandiozitatea și istoria acestui edificiu.

Mânăstirea Stavropoleos a fost următorul punct pe harta lor de explorare. Cu arhitectura sa unică și atmosfera liniștită, mânăstirea a oferit o oază de calm în mijlocul agitației orașului. 

Bineînțeles, nu a lipsit nici o vizită în Centrul Vechi al Bucureștiului, care a devenit faimos pentru viața sa de noapte vibrantă și pentru străzile sale pietruite pline de cafenele și restaurante. Cei doi au experimentat atmosfera animată și au savurat un cocktail într-unul dintre barurile boeme.

În plus, Vernon și Maryana au fost atrași de mâncarea de stradă din București, degustând clătite, covrigi și alte gustări delicioase în timpul aventurii lor. La un moment dat, cei doi turiști au comparat capitala României cu cea a Franței, iar rezultatul a fost unul extrem de mulțumitor pentru noi. Concluzia: "Bucureștiul este peste Paris".

"E mai mult grafitti, dar și prețurile sunt mult mai mici. E mai curat decât în Paris. Da, sunt clădiri sovietice și grafitti, dar e mult mai curat, iar oamenii sunt mult mai cumsecade decât în Paris. Iubesc Parisul, dar acest oraș e mai bun decât Parisul. Dacă ne gândim la toate aspectele, e mai bine în București, decât în Paris", spun cei doi americani în clip, în timp ce admiră arhitectura unei clădiri din centrul vechi. 

 

Vizita lui Vernon și Maryana în București a fost una plină de descoperiri și momente memorabile. Cei doi vloggeri americani contribuie la promovarea frumuseților și culturii românești și au adus un omagiu unei capitale europene mai puțin cunoscute, dar cu atât de multe de oferit.

Cu toate că au călătorit în multe colțuri ale lumii, Bucureștiul a lăsat o amprentă specială în inimile lor, confirmând faptul că România are multe comori de oferit celor care îndrăznesc să o descopere.

 

------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 
  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel