Doi români din Franța, număr record de furturi din magazine. Zoro și soția lui au prădat 16 magazine în 8 zile

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Trei români din Franța au fost condamnați la închisoare în Belgia, după ce au comis un număr record de furturi din supermarketuri. 

Un cuplu de români alături de sora bărbatului au fost judecați și condamnați de un tribunal belgian, după ce au reușit un număr record de furturi în doar 8 zile, relatează cotidianul West-Vlaanderen.

Cei trei români au reușit să comită 16 furturi în mai multe sucursale ale magazinului Colruyt.

Curtea de Apel din Kortrijk i-a condamnat pe cei trei la închisoare cu executare, de la 12 la 15 luni. Potrivit anchetatorilor, la 30 ianuarie 2021, Cristina I. (31 de ani) și soțul ei Zoro M. (44) au fost prinși la trecerea frontierei dintre Franța și Belgia. Mercedes-ul lor gri, cu numere de înmatriculare germane, fusese deja dat în urmărire la începutul lunii septembrie 2020, deoarece mașina fusese pe camerele de supraveghere, imediat după furturi.

Cei trei au luat la rând supermarketurile din Roeselare, Hooglede, Izegem, Kortrijk, Kuurne, Leuven, Bruges, Torhout, Zedelgem, Knokke-Heist și Blankenberge. De obicei, furau cantități importante de țigări pe care apoi le vindeau în Franța. Cristina I. a petrecut deja două luni și jumătate în arest preventiv în închisoarea din Bruges. Soțul ei, Zoro, nu a intrat la închisoare, nici sora lui Leontina. 

"Avem 9 copii și am avut cheltuieli suplimentare cu mașina", a spus cuplul de români, întrebat de ce au început brusc să comită furturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel