Doi români, cercetaţi pentru trafic de cocaină. Aduceau drogurile din Franţa

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu: În România sunt în jur de 71.000 de cetăţeni care posedă arme letale, de foc / pistol_diicot
Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu: În România sunt în jur de 71.000 de cetăţeni care posedă arme letale, de foc / pistol_diicot

În urma unei percheziţii domiciliare efectuate în judeţul Satu Mare, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Satu Mare şi procurorii DIICOT au ridicat cocaină şi un pistol cu gaze. Doi fraţi sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc.

 

 

"La data de 22 august, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Satu Mare, au efectuat o percheziţie domiciliară într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat 18.49 de grame de cocaină, un pistol cu gaze supus autorizării, patru telefoane mobile şi o suma de bani. Din cercetări a reieşit că drogurile ar fi fost procurate din Franţa şi ar fi ajuns în România, prin intermediul firmelor de transport", a transmis Politia Română.

Faţă de doi tineri, de 22, respectiv 30 de ani, procurorul de caz a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, faţă de aceştia a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cei doi sunt fraţi, transmit surse judiciare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel