Doi români, bănuiți că au lăsat fără suflare un italian în timpul unui joc erotic. Ulterior i-au furat cardurile și mașina

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Alessandro Gozzoli - italianul de 41 de ani ucis in timpul unui joc erotic (Sursa foto: Il Resto del Carlino)
Alessandro Gozzoli - italianul de 41 de ani ucis in timpul unui joc erotic (Sursa foto: Il Resto del Carlino)

Al doilea român dat în urmărire pentru uciderea unui italian în timpul unui joc erotic a fost prins și adus în Italia. Este vorba de un tânăr de 21 de ani care a fost depistat la Londra.  

Românul de 21 de ani a aterizat, ieri, pe aeroportul din Roma. Tânărul este al doilea suspect în cazul uciderii lui Alessandro Gozzoli, bărbatul de 41 de ani din Bazzano care a fost găsit mort pe pat, legat de mâini și picioare, în locuința sa din Casinalbo, lângă Modena, pe 10 martie.

Românul fusese arestat în Wembley, Anglia, la 19 mai, la două zile după extrădarea din România a complicelui său, un compatriot de 23 de ani.

Tânărul fusese reținut de poliție în executarea mandatului internațional de arestare emis la 14 aprilie de către judecătorul pentru investigații preliminare, la cererea Parchetului din Modena, iar sâmbătă, în închisoare, va fi interogat.

Cei doi români sunt judecați pentru crimă și tâlhărie

 

Cei doi suspecți sunt acuzați de omor voluntar, tâlhărie și utilizarea necorespunzătoare a unui card de credit. Primul tânăr a fost găsit în România, unde s-a refugiat după crimă și, în fața judecătorului, s-a prevalat de dreptul de a nu răspunde.

Cel mai probabil, însă, în zilele următoare, avocatul care îl asistă, Pier Francesco Uselli, va cere procurorului ca tânărul să fie audiat pentru a face declarații.

Potrivit unor informații din dosar citate de publicația Il Resto del Carlino, italianul a murit în acea noapte în timpul unui joc erotic care s-a sfârșit tragic. Alessandro Gozzoli a murit axfisiat.

Cei doi români, dându-și seama că l-au ucis pe bărbatul de 41 de ani, în loc să cheme ajutoare, au scos bani de pe cardurile acestuia și i-au furat mașina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel