Doi români au închiriat 32 mașini din Germania, pe care apoi le-au vândut. Profit de 700.000 de euro

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Cei doi români au obtinut un profit de peste 700.000 de euro
Cei doi români au obtinut un profit de peste 700.000 de euro

Doi români care au închiriat 32 mașini din Germania, pe care apoi le-au vândut cu 700.000 de euro, au fost reținuți de poliție, iar acum vor fi judecați.

O instanță de la Tribunalul din Heilbronn, a demarat, joi, procesul împotriva a doi cetățeni români, acuzați de implicare într-o vastă schemă de fraudă comercială. Conform informațiilor prezentate de publicațiile germane Stimme și Radioton, cei doi bărbați au închiriat vehicule, pentru a le revinde ulterior unor terți, folosind documente falsificate.

Parchetul îi acuză pe cei doi inculpați, amândoi cetățeni români, de fraudă comercială în formă continuată. Se presupune că aceștia ar fi desfășurat activități frauduloase în întregul sud al Germaniei, inclusiv în zona Heilbronn. În perioada martie-septembrie a anului trecut, cei doi ar fi vândut în mod fraudulos un total de 32 de vehicule, evaluându-se la aproximativ 700.000 de euro.

Potrivit procuraturii, inculpații au fost implicați în falsificarea actelor de identitate și de înregistrare în scopul facilitării schemei lor ilegale. Procuratura susține că activitatea infracțională s-a desfășurat la scară extinsă, iar prejudiciul estimat este semnificativ.

Procesul, programat să dureze șapte zile, va implica audierea a patru martori. Cei doi cetățeni români risca consecințe legale serioase dacă vor fi găsiți vinovați de frauda comercială continuată și de utilizarea de documente false în scopuri ilegale.

 

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel