Doi români arestați în Italia, după ce s-au deghizat în drumari și au furat de pe mai multe șantiere

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi români au fost arestați în Italia, fiind acuzați că s-au deghizat în lucrători angajați la reparația drumurilor și au furat materiale feroase de la mai multe companii. 

Doi români în vârstă de 20 de ani au fost arestați în Italia, fiind acuzați de furtul de material feros. Cei doi tineri, fără un domiciliu stabil, i-au surprins pe Carabinieri din Alassio prin ingeniozitatea de care au dat dovadă: aceștia se deghizau în muncitori care lucrează la reparația drumurilor și furau materiale feroase din curtea firmelor. Bunurile erau ulterior vândute în Franța.

Cei doi români se plimbau cu o dubă înmatriculată în Franța

 

Cei doi hoți au fost văzuți de mai multe ori într-o dubă înmatriculată în Franța și purtând echipament complet de drumari.

Potrivit informațiilor oferite de carabinieri, cei doi români "și-au stabilit clar obiectivele și apoi au procedat la încărcarea materialului feros, care a fost ulterior revândut în afara teritoriului italian”.

Încercare eșuată de furt

 

Cei doi au fost prinși la Cisano (provincia Verona), după o încercare eșuată de furt. După o tentativă de furt la o firmă din Cisano, sesizarea prezenței acestora a permis echipajelor stației Villanova d'Albenga să intervină și să-i prindă după un alt furt comis la o firmă din aceeași localitate.

Când au intervenit la fața locului, oamenii legii i-au găsit în curtea firmei respective în timp ce erau gata să fugă după ce au terminat de încărcat.

Cei doi români au fost reținuți și duși la secția Alassio, fiind denunțați pentru furt calificat în formă continuată.

Materialul feros a fost livrat proprietarilor de drept, după efectuarea formalităților de rigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel