UPDATE. Doi poliţişti de frontieră din Maramureş, rătăciți în munți în timp ce se aflau în patrulare

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Doi poliţişti de frontieră din Maramureş, rătăciți în munți
Doi poliţişti de frontieră din Maramureş, rătăciți în munți

Cei doi au fost dați dispăruți, luni, în jurul orei 17.00 de către echipajele de poliție. Agenții s-au rătăcit și au intrat într-o zonă fără acoperire GSM, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Este vorba de doi polițiști de frontieră de la SPF Vișeu, care trebuiau să iasă din serviciu în jurul orei 17.00 și care trebuiau să predea ștafeta colegilor și nu au mai ajuns la punctul de întâlnire. Zona lor de patrulare este una cu acces foarte dificil şi aproape de frontiera cu Ucraina.

Ulterior, după ce nu au ajuns nici până la ora 21.45, s-a dat alarma şi s-a dispus începerea căutărilor. La căutări au participat și echipajele Salvamont. Pentru găsirea lor au fost mobilizate aproximativ 100 de persoane: 30 de poliţişti de frontieră înarmaţi, 20 de jandarmi, 25 de salvamontişti şi cei de la Operaţiuni Speciale participă în această acţiune amplă, informează Mediafax. Cei doi agenți au fost găsiți în viață de echipele de căutări. Aceștia au povestit că  s-au rătăcit și că au intrat într-o zonă fără acoperire GSM.

UPDATE:  Cei doi poliţişti de frontieră daţi dispăruţi în Munţii Maramureşului au fost găsiţi în cursul dimineţii de marţi, în urma unei ample acţiuni de căutare care a durat toată noaptea, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel