Doi elevi români, prinși în ipostaze indecente, în toaleta unui liceu din judeţul Galaţi

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Doi elevi români, prinși în ipostaze indecente în toaleta unui liceu din judeţul Galaţi
Doi elevi români, prinși în ipostaze indecente în toaleta unui liceu din judeţul Galaţi

Un băiat de 17 ani şi o fată de 14 ani au fost suprinți în partide de sex în toaleta unui liceu din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. Colegii care au fost martorii scenei au anunțat porfesorii. Conducerea şcolii a început o anchetă şi a informat Poliţia. 

O anchetă a fost dematată la un liceu din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi, după ce doi elevi au avut relaţii intime în toaleta instituţiei de învăţământ. Este vorba de un băiat de 17 ani şi o fată de 14 ani. 

Partida de sex a avut loc, joi, în timpul orelor de curs. După ce i-au văzut pe cei doi colegi în toaletă, în ipostaze intime, elevii s-au plâns profesorilor.  Ulterior, directorul unităţii şcolare a sunat la Poliţie, iar poliţiştii au deschis o anchetă, scrie adevarul.ro

În acest caz a fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări privind infracţiunea de act sexual cu un minor. În ceea ce o priveşte pe fata de 14 ani, aceasta a fost supusă unei experize medico-legale. Şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi a anunţat că a demarat o anchetă în acest caz. Rezultatele expertizei vor fi comunicate procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel