Doi adolescenţi, împușcați în cap la Ploiești. Cinci minori au fost duși la audieri după incident

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_romana_masina
politia_romana_masina

Polițiștii din Prahova au anunțat, miercuri, că au reținut pentru 24 de ore persoana care a tras marți cu un pistol cu bile, în urma unui scandal în care doi tineri au fost împușcați în cap.

„În urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a persoanei care a utilizat fără drept o armă neletală”, au transmis miercuri polițiștii. Conform acestora, cercetările în caz caz continuă pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și două infracțiuni de lovire sau alte violențe.

Cinci suspecți au ajuns marți la Poliție în acest caz. De asemenea, oamenii legii au ridicat și pistolul folosit. Agresorii au vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Aceștia ar fi avut o altercație pe strada George Topîrceanu, din Ploiești, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile, au anunțat marți polițiștii. 

La rândul lor, reprezentanții Ambulanței au afirmat că incidentul s-a produs în fața unui liceu, unde doi băieți de 16 ani și 17 ani au suferit traumatisme cranio-cerebrale prin împușcare. Ambii copii au ajuns la spital. Băiatul de 16 ani a suferit o contuzie latero-cervicală, iar cel de 17 ani un traumatism cranian minor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel