Doctor din Miami, mort la 16 zile după vaccinarea anti-Covid. Soţia lui acuză că vaccinul i-a declanşat o afecţiune

Andreea Cosma |
Data publicării:
Gregory Michael. sura foto: Heidi Neckelmann / Facebook
Gregory Michael. sura foto: Heidi Neckelmann / Facebook

Soția îndurerată a unui medic de vârf din Florida a povestit DailyMail.com cum soțul ei „perfect” a murit din cauza unei tulburări misterioase a sângelui - la doar câteva zile după ce a primit vaccinul Covid-19.

Heidi Neckelmann spune că obstetricianul Gregory Michael, în vârstă de 56 de ani - „cel mai bun prieten” și partener al ei de 28 de ani - era activ, sănătos și nu avea condiții preexistente înainte de a primi vaccinul pe 18 decembrie.

Cu toate acestea, el a murit din cauza unui accident vascular cerebral duminică dimineață, după ce a dezvoltat brusc o boală autoimună rară care determină corpul să-și distrugă propriile trombocite, micile fragmente care ajută sângele să se coaguleze.

Heidi, în vârstă de 58 de ani, crede că vaccinul ar fi putut fi cumva declanșatorul.

 

Soţia acuză efectele vaccinului

 

„În mintea mea, moartea lui a fost legată 100% de vaccin. Nu există altă explicație”, a declarat ea pentru DailyMail.com, încercând să îşi ţină lacrimile.

‘Avea o stare foarte bună de sănătate. Nu a fumat, a băut din când în când alcool, doar la adunări sociale. A lucrat, am avut caiace, era pescar de mare adâncime.

„L-au testat pentru tot ce îți poți imagina după aceea, chiar și pentru cancer, și nu a fost absolut nimic în neregulă cu el.”

 

Pfizer investighează cazul

 

Pfizer a declarat miercuri pentru DailyMail.com că este conștient de moartea „extrem de neobișnuită” a doctorului Michael și că investighează în continuare.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt a avertizat: „Nu credem în acest moment că există vreo legătură directă cu vaccinul.”

Dacă moartea sa este legată direct de vaccin, Michael ar fi primul caz cunoscut din lume al unei persoane care moare după injecție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel