Dobrovolschi: Social-democraţii nu mai pot "păcăli" pe nimeni

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a susţinut, luni, că social-democraţii nu mai pot "păcăli" pe nimeni că sunt bine intenţionaţi şi interesaţi în a respecta voinţa cetăţenilor, referindu-se la intenţia de elaborare a unui proiect de revizuire a Constituţiei pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului din 26 mai.

În legătură cu intenţiile manifestate deja de către preşedintele Camerei Deputaţilor conform cărora PSD urmează să elaboreze un proiect de revizuire a Constituţiei pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului, preşedintele României consideră că PSD-iştii, oricât ar încerca să-şi spele imaginea, nu mai pot păcăli pe nimeni că sunt bine intenţionaţi şi interesaţi în a respecta voinţa cetăţenilor. Să fie oare o simplă coincidenţă că, imediat după ce preşedintele Klaus Iohannis a chemat partidele la consultări la Cotroceni, PSD este foarte grăbit să defileze public cu această iniţiativă de revizuire a Constituţiei?", a declarat Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat luni, la începutul şedinţei Biroului permanent, că urmează să fie elaborat un proiect de revizuire a Constituţiei pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului din 26 mai.

În şedinţa Bp, deputatul USR Silviu Dehelean a ridicat problema urgentării întocmirii unui raport la Comisia juridică privind iniţiativa cetăţenească "Fără penali în funcţii publice".

"Săptămâna trecută am decis să trimitem o scrisoare către Comisia juridică pentru adoptarea unui raport pe proiectul referitor la iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei şi am vrut să mă asigur că se va face acest lucru", a spus Dehelean.

"Cred că astăzi vom avea un proiect de revizuire a Constituţiei pe tema referendumului, a afirmat Ciolacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel