Disperare la PSD. Plângere penală după declarația lui Nicușor Dan, la ieșirea de la urne

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

 Partidul Social Democrat făcut, duminică, o sesizare la Poliţie pe numele lui Nicuşor Dan, acuzându-l că a continuat propaganda electorală după încheierea campaniei, prin declaraţiile pe care le-a făcut la ieşirea de vot.

"Prin raportare la aspectele sesizate, vă solicităm respectuos să luaţi măsurile care se impun şi să dispuneţi sancţionarea contravenientului Dan Nicuşor Daniel", se arată în sesizare.

Nicuşor Dan e a votat la Şcoala Gimnazială nr. 279, din Sectorul 6: 

"Aştept demult votul acesta şi pot să vă spun că am votat cu sete, am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese, de neamuri, de prieteni, de cumetri, de naşi, de fini, care au ţinut în subdezvoltare oraşul acesta. De aceea nu au fost ei în stare să rezolve măcar apa caldă, nu mai vorbesc de trafic şi de poluare. Am votat pentru un oraş care are un potenţial extraordinar şi care are oameni cinstiţi, muncitori, creativi şi care în zona privată a dovedit că poate să rezolve tot ce îşi propune. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potenţial de muncă şi creativitate poate să fie pus în slujba bucureştenilor de toate generaţiile, a familiilor care nu au avut parte de infrastructura şcolară de care aveau nevoie, în slujba persoanelor vârstnice care şi-au văzut copiii şi nepoţii plecând din oraşul acesta", a precizat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel