DIICOT, reacţie OFICIALĂ în cazul imaginilor în care ar apărea Luiza Melencu

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe niciun canal de cooperare internațională, autorități judiciare sau cooperare polițienească nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu în privința unui filmuleț realizat în Italia și în care apare Luiza Melencu, a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT.

Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a precizat, în privința filmulețului despre care a vorbit Cumpănașu, că pe niciun canal de cooperare internațională - autorități judiciare, cooperare polițienească - nu există indicii care ar putea susține afirmațiile acestuia.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, spune că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleț pe care îl deține și care a fost făcut recent în Italia.

Mama Luizei afirmă că fizic seamănă, dar vocea nu se aude foarte bine.

"Mama și bunicul Luizei au recunoscut-o pe Luiza din fotografii și din filmuleț audio-video. Aproximativ acum o săptămână, două au fost făcute, în afara țării. Investigatorii care acum lucrează cu mine",a mai spus Cumpănașu.

Mama Luizei afirmă că fata din imagine seamănă mult cu fiica ei, dar nu este sigură pe deplin, având în vedere că a văzut filmulețul pe whatsapp, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel