Diaspora, REVOLTATĂ după ce o jurnalistă româncă din Spania i-a JIGNIT pe românii de acasă

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
diaspora
diaspora

Un adevărat război a fost declanșat în mediul online după ce o jurnalistă româncă din Spania a lansat cuvinte dure la adresa românilor de acasă. Totul după ce aceasta s-a întors pentru câteva zile în România. Ea a fost imediat 'taxată' de alți români și de un membru al Consiliului Românilor de Pretutindeni. 

Iată mesajul care a stârnit "furtuna": 

Mirela Violeta Mocanu:
"Mă întorc acasă, da #Spania pentru mine este acasă.
Mă simt norocoasă că am unde să "fug".
Mă simt norocoasă că trăiesc într-o țară nu tocmai perfectă, dar nu e o junglă.
#România e o țară superbă, păcat că e locuită!" este mesajul jurnalistei. 

Imediat au urmat replici dure ale românilor care s-au simțit jigniți: 

Tita Miron: "Ce trist e ca un roman gandeste asa despre compatriotii sai! Din postarea ta am inteles ca Romania e o jungla iar romanii care au ramas acolo sunt niste salbatici! E rusinos sa vorbesti asa despre locul unde te-ai nascut, ai crescut si te-ai dezvoltat ca om! Si ce ma surprinde mai tare e ca strainii care viziteaza Romania au o parere foarte buna despre ea!"

Tudor Daiana Adriana: "E vorba de educatie..nu toti suntem asa cum ati spus..poate si nu poate sunt oameni in adevaratul sens al cuv. si eu sunt mandra ca sunt romanca  Stimata doamna dc nu era tarile astea unde fugiti si stateati in Romania fara sa va lasati opincile la bariera ce ati fi spus acum..Rusine pt ceea ce ati spus."

Reacția unui membru al Consiliului Românillor de Pretutindeni 

La scurt timp după aceste replici dure a reacționat și Nina Ghiță, un reprezentant al Consiliului Românilor de Pretutindeni. 

"Consider grave insultele aduse de acești "jurnaliști" de diaspora, adresate românilor de acasă. Indiferent de problemele create de politicul românesc, românii nu sunt, sub nicio formă, o junglă, retardati, inculți, necivilizati, proști,.... . Insultele sunt grave, mai ales când vin din partea la doi asa-ziși jurnaliști si membri ai unei agenții de presă. Păcat!
Răspuns pentru o așa zisă "jurnalistă" de diaspora, care-și permite să jigneasca un întreg popor român cu atribute gen:...retardati, inculți, cretini, etc.,....! Dragă "jurnalistă" ...cetățenii români rămași în România sunt părinții noștri, frații și surorile noastre, rudele, prietenii, vecinii, etc., și confunzi politica romaneasca cu aceștia! Nu mai vorbesc de nivelul tău de abordare al problemelor si limbajul folosit care lasă mult de dorit," este mesajul Ninei Ghiță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel