DGA reacționează după ce Carmen Dan a fost ÎNREGISTRATĂ pe ASCUNS

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Direcția Generală Anticorupție (DGA) a reacționat, în urmă cu scurt timp, după ce ministrul de Interne Carmen Dan a lansat acuzații că a fost înregistrată pe ascuns în spațiul securizat al instituției.

„În data de 24 aprilie 2019, ministrul afacerilor interne, doamna Carmen Dan a convocat o întâlnire de lucru la sediul Direcției Generale Anticorupție, la care au participat directorul general adjunct, comisar-șef de poliție Octavian Melintescu și personalul D.G.A. prezent în unitate, în timpul căreia au avut loc discuții specifice din domeniului de activitate.

Ulterior, în spațiul public a apărut o înregistrare din timpul discuțiilor, sens în care conducerea Direcției Generale Anticorupție a dispus efectuarea de verificări pentru clarificarea situației de fapt și pentru identificarea persoanei care a efectuat înregistrarea și a făcut-o publică”, anunță DGA într-un comunicat.

Ministrul Carmen Dan a spus miercuri că a fost înregistrată atunci când a discutat cu angajații pentru a le afla nemulțumirile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel