Carmen Dan, prima reacție după ce a fost înregistrată pe ASCUNS: "Sunt foarte interesată să aflu cine a fost"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ministrul de Interne Carmen Dan a reacționat, miercuri seara, după ce în spațiul public au apărut înregistrări efectuate în spațiul securizat al DGA. 

"Avem posibilitatea să înregistrăm discuții, dar astăzi a fost o întâlnire de lucru. Eu am simțit nevoia să am această discuție. Cineva a spus în spațiul public că eu doresc distrugerea DGA și am vrut să vorbesc cu oamenii de acolo.

Sunt foarte interesată să aflu cine a fost. În primă instanță nici nu am crezut un astfel de lucru, dar iată că...

A fost o discuție în care chiar mi-am dorit să aflu din gura lor de ce au fost deranjați. Am vrut să fac toate precizările referitoare la poziția pe care am avut-o. Voi face toate verificările necesare să aflu cine m-a înregistrat. Probabil deranjează când vrei să faci lucruri. Pot să merg până la capăt. Am toată disponibilitatea. E regretabil pentru acest minister că au fost spuse multe lucruri în spațiul public", a declarat Carmen Dan, prezentă prin legătură telefonică, la România TV.

În prezent, există un conflict deschis între ministru și șeful DGA, Cătălin Ioniță

Carmen Dan a avut, miercuri, o întâlnire la sediul Direcției Generale Anticorupție cu "factori de comandă", unde a precizat că prin reorganizare nu se urmărește desființarea DGA, ministrul adăugând că opiniile exprimate de Cătălin Ioniță nu trebuie să interfereze cu activitatea instituției. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel