Carmen Dan, prima reacție după ce a fost înregistrată pe ASCUNS: "Sunt foarte interesată să aflu cine a fost"

Liviu Ludovic / 24 apr 2019, 23:17 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul de Interne Carmen Dan a reacționat, miercuri seara, după ce în spațiul public au apărut înregistrări efectuate în spațiul securizat al DGA. 

"Avem posibilitatea să înregistrăm discuții, dar astăzi a fost o întâlnire de lucru. Eu am simțit nevoia să am această discuție. Cineva a spus în spațiul public că eu doresc distrugerea DGA și am vrut să vorbesc cu oamenii de acolo.

Sunt foarte interesată să aflu cine a fost. În primă instanță nici nu am crezut un astfel de lucru, dar iată că...

A fost o discuție în care chiar mi-am dorit să aflu din gura lor de ce au fost deranjați. Am vrut să fac toate precizările referitoare la poziția pe care am avut-o. Voi face toate verificările necesare să aflu cine m-a înregistrat. Probabil deranjează când vrei să faci lucruri. Pot să merg până la capăt. Am toată disponibilitatea. E regretabil pentru acest minister că au fost spuse multe lucruri în spațiul public", a declarat Carmen Dan, prezentă prin legătură telefonică, la România TV.

În prezent, există un conflict deschis între ministru și șeful DGA, Cătălin Ioniță

Carmen Dan a avut, miercuri, o întâlnire la sediul Direcției Generale Anticorupție cu "factori de comandă", unde a precizat că prin reorganizare nu se urmărește desființarea DGA, ministrul adăugând că opiniile exprimate de Cătălin Ioniță nu trebuie să interfereze cu activitatea instituției. 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27