DEZVĂLUIRI despre viața lui Liviu Dragnea din ÎNCHISOARE: „L-ar apuca disperarea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Codrin Ștefănescu a povestit astăzi, la Antena 3, despre viața lui Liviu Dragnea din penitenciar, dezvăluind faptul că nu se uită la TV, însă citește cărți tehnice și de istorie.

„Am încercat să nu-i spun nimic despre ce se petrece în partid și pe scena politică. Nu vreau să-l amăgesc. Nu vreau să-i spun că unii colegi care îi datorează cariera și care erau tot timpul cu Dragnea pe buze azi s-au delimitat, nici măcar nu-l mai cunosc. Nu pot să-i spun lucrurile astea.

Trăiesc cu speranța că nu se uită la TV, citește numai cărți tehnice, cărți de istorie. Face un lucru foate bun. Pentru că l-ar apuca disperarea să vadă cum se schibă oamenii de pe o zi pe alta, așa, radical. E un om puternic, își duce crucea, este sănătos și va munci cât trei.

Citește și Liviu Dragnea a început munca în PENITENCIAR. A îmbrăcat salopeta și a fost TRIMIS să muncească

Atunci când mă sună mă abțin cu greu să nu îi spun anumite lucruri. Simte după tonul meu că lucrurile nu merg bine. Nici familia nu îi spune nimic în sensul ăsta. Am vorbit după Congres, știe ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel