Dezbaterea moțiunii simple „26 mai vă cere DEMISIA, domnule Meleşcanu!” a început

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dezbaterea moţiunii simple „26 mai vă cere demisia, domnule Meleşcanu!”, iniţiată de 34 de senatori PNL, USR şi PMP, a început astăzi în plenul Senatului.

În sală sunt prezenţi 82 de senatori.

Textul moţiunii este citit de senatorul USR Mihai Goţiu.

„Ce s-a întâmplat în 26 mai, la secţiile de votare din diaspora, a fost picătura care a umplut paharul. Nu mai putem tolera proasta gestionare a MAE, a acestui minister-far responsabil de dezvoltarea relaţiilor bilaterale şi multilaterale şi de imaginea României, acest minister care suferă cumplit din cauza domnului Meleşcanu. (...) Aţi eşuat lamentabil şi irevocabil în faţa cetăţenilor acestui stat în a le asigura dreptul fundamental de vot pe 26 mai. Vă cerem formal şi explicit să vă daţi demisia, domnule Meleşcanu! (...) Orice fărâmă de încredere din partea noastră faţă de dumneavoastră s-a spulberat pe 26 mai şi astăzi vă anunţăm că aţi rămas fără partener pe ringul de dans”, se arată în textul moţiunii simple, potrivit Agerpres.

Semnatarii moţiunii spun că Meleşcanu a gestionat MAE şi a organizat alegerile europarlamentare şi referendumul din 26 mai în străinătate „în mod iresponsabil”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel