Deţinut condamnat pentru tâlhărie, dispărut la Penitanciarul Rahova "Nu s-a prezentat pentru permisie"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Penitenciarul Bucureşti Rahova informează că un deţinut condamnat pentru tâlhărie nu s-a prezentat vineri la unitate din permisiunea de ieşire din detenţie pentru 24 de ore.

"La nivelul Penitenciarului Bucureşti-Rahova a fost înregistrată, astăzi (...) la ora 10,00, neprezentarea din permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o durată de 24 h în cazul deţinutului Baltariu Florin Valentin, în vârstă de 29 ani, clasificat în regim închis, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 9 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie", potrivit unui comunicat al penitenciarului.

În vederea constatării incidentului şi a capturării deţinutului, la nivelul unităţii s-au dispus următoarele măsuri: informarea judecătorului de supraveghere a privării de libertate; sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti; informarea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor; alarmarea personalului, precum şi trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii; informarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a Poliţiei Locale Bucureşti, a Poliţiei Locale a Sectorului 5, a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a Municipiului Bucureşti.

Fapta deţinutului este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani, precizează sursa citată.

Pentru orice informaţie cu privire la deţinut, cetăţenii sunt îndrumaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Bucureşti Rahova, la numărul de telefon: 0214202428.

Deţinutul are păr şaten întins, urechi mijlocii lipite, faţă ovală, ten măsliniu, frunte mijlocie, sprâncene arcuite, ochi căprui, nas acvilin. El nu poartă mustaţă, are gura mică, bărbia bilobată, barbă rasă, o structură atletică şi o înălţime de 1,70 metri, se mai arată în comunicat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel