Descoperire macabră în Cipru: Un român și-ar fi măcelărit partenera în casă, apoi s-a sinucis

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 64 de ani și o vietnameză cu 20 de ani mai tânără, cu care acesta ar fi avut o relație, au fost găsiți morți într-un apartament din Nicosia, capitala Ciprului.

Odioasă crimă a avut loc duminică și până acum este încă învăluită în mister, Poliția cercetând două scenarii: omorul și sinuciderea. 

Un vecin a auzit țipete venind din apartamentul în care românul locuia și a sunat la poliție. Echipajul sosit a bătut la ușă, apoi a spart ușa, descoperind astfel ân casă trupurile celor doi, în camere separate. Potrivit unor surse citate de presa din Cipru, românul de 64 de ani a fost găsit cu un cuțit în mână, și un altul plin de sânge aruncat prin casă, iar pe trupul neînsuflețit al femeii erau așezate flori, ceea ce indică faptul că bărbatul ar fi omorât-o pe femeie, apoi s-ar fi sinucis.

Polițiștii analizează cele două cuțite  găsite în apartament, precum și rănile suspecte găsite pe trupul românului de  64 de ani. Mai exact, bărbatul prezintă mai multe leziuni la nivelul abdomenului și la gât, urmând ca autopsia să stabilească lovitura fatală și dacă aceasta ar fi putut fi provocate de unul singur sau dacă prezintă leziuni defensive, în urma unui eventual atac.

Un al treilea suspect i-ar fi omorât pe amândoi

 

Anchetatorii TAE Nicosia continuă cercetările și pentru a afla ce s-a întâmplat înainte ca cei doi să moară, iar un rol important în acest puzzle este prezența unui buchet de flori pe corpul asiaticei 46 de ani. Anchetatorii nu exclud ca cei doi să fi format un cuplu, și, urmare a unei tentative eșuate de împăcare, lucrurile să fi degenerat , ducând până la omor .

Totuși, autoritățile mai iau în calcul un al doilea scenariu: O a treia persoană care să fi comis ambele crime, potrivit philenews.com. Acest scenariu nu a fost susținut până acum de dovezi. După cum a precizat un ofițer de poliție, toate ușile apartamentului au fost securizate din interior, deci o a treia persoană implicată în acest caz nu ar fi avut cum să părăsească imobilul. Mai mult, polițiștii au intervenit rapid, în urma apelului primit cum că din apartamentul românului se auzea voci și amenințări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel