DERATIZARE Timișoara: 44 de persoane sunt INTERNATE în spital

Liviu Ludovic |
Data publicării:

44 de persoane sunt în continuare internate în spital după deratizarea din Timișoara, dintre care 32 sunt copii, transmite Ministerul Sănătății, care mai precizează că toți pacienții sunt în stare stabilă. 

Ministerul Sănătății monitorizează starea de sănătate a pacienților internați în spitalele din Timișoara, urmare a incidentului din blocul de locuințe, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața și alte 88 au fost intoxicate.

În prezent, un număr de 44 de persoane mai sunt internate în unitățile spitalicești timișorene, dintre care 9 pacienți la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Pius Brînzeu", 3 pacienți la Spitalul Municipal și 32 pacienți Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu", se arată într-o informare emisă, miercuri, de reprezentanți ai Ministerului Sănătății.

Potrivit aceleiași surse, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii "Louis Țurcanu" s-au mai prezentat patru copii cu vârste între 11 și 16 ani, 3 dintre aceștia fiind internați în secția de Toxicologie a unității medicale.

Unul dintre copii a rămas în observație medicală în staționarul UPU.

De asemenea, un copil se mai află sub observație medicală de specialitate în staționarul de zi a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență pentru Copii "Louis Țurcanu".

Conform informărilor primite din partea spitalelor, toți pacienții sunt în stare stabilă hemodinamic, fără agravare, informează Ministerul Sănătății.

Ministerul Sănătății a solicitat unităților sanitare să semnaleze dacă întâmpină greutăți în asigurarea medicamentelor sau a materialelor sanitare necesare pentru astfel de cazuri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel