Deputatul "Mitralieră": Toader trebuia de mult timp să-și asume OUG pe amnistie și grațiere

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu susține că Tudorel Toader trebuia să își asume de mult timp elaborarea unei ordonanțe privind amnistia și grațierea.

Deputatul "mitralieră" spune că responsabili pentru amânare sunt "deșteptii partidului" din care face parte și ministrul Justiției.

"Nu-mi place termenul in care discutam subiectul asta si anume ca trebuie data pentru cineva. Spunând in media prostia asta tot poporul asta va crede ca o lege, o OUG se da pentru cineva. Legile, ordonantele, se fac pentru cetatenii Romaniei. Ca beneficiaza x sau y e alta problema. (..) In orice tara civilizata era data amnistia si gratierea in secunda doi. Noi tot amanam, nu stiu de ce, intrebati badalaii de la noi. Nu poti sa amani un lucru care trebuia facut de un an de zile. Domnul Tudorel Toader trebuia sa isi asume OUG asta de mult timp, ca e ministrul justitiei. Nu cred că este responsabil (de amânare), cred ca desteptii partidului meu si domnul Tudorel Toader", a declarat Catalin Radulescu la postul Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel