Deputat PSD, în carantină: „Ciolacu știe de ce am lipsit. E mai ușor să cadă capete mărunte”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Deputatul PSD Adrian Todor susține că a lipsit de la moțiune pentru că trebuie să stea în carantină până în 10 septembrie, lucru cunoscut de Marcel Ciolacu: „E mai ușor să cadă niște capete mărunte, decât să-și asume responsabilitatea eșecului”.

Deputatul PSD de Arad susține că în cei patru ani de activitate parlamentară nu a lipsit la nicio moțiune, nu a încălcat niciodată disciplina de partid, nu a avut niciun vot sau vreo acțiune care să nu se încadreze în linia partidului.

„Sunt membru PSD de peste 20 de ani, iar dacă în această perioadă de timp nu am fost nici șantajabil, nici cumpărat de cei care au fost la putere de-a lungul anilor, nu voi fi nici de acum încolo. Nu fac parte din categoria parlamentarilor care s-au plimbat de la un partid la altul, care au plecat cu circ din PSD și s-au întors cu coada între picioare, în funcție de cum îi dicta interesul sau de cum i se comanda din anumite zone”, susține parlamentarul.

Acesta adaugă că lipsa sa de la votul moțiunii are o poveste foarte simplă, pe care președintele Marcel Ciolacu o știe, deoarece i-a trimis documentele justificative, dar e mai ușor să cadă niște capete mărunte, decât să-și asume responsabilitatea eșecului cei care nu au putut sau nu au vrut să treacă această moțiune”.

 

A fost contact direct al unei persoane confirmate pozitiv cu COVID-19

 

Conform deputatului, în data de 28 august 2020, Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad a emis o decizie de carantinare pe numele său, pentru 14 zile, întrucât a fost contact direct al unei persoane confirmate pozitiv cu COVID-19.

„Conform legii pe care și eu am votat-o, alături de colegii din PSD, și deciziei DSP Arad, am obligația de a sta în carantină până în data de 10.09.2020. Asta spune negru pe alb decizia DSP. Ce să înțeleg, domnule președinte Marcel Ciolacu? Trebuia să încalc legea și să mă aleg cu un dosar penal, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, să fiu prezent la parlament și poate să îmbolnăvesc câțiva colegi, în cazul în care sunt purtător al virusului? Cine respectă legea este dat afară din PSD, după cum ați anunțat chiar dumneavoastră astăzi sau e considerat trădător? Consider că mi-am făcut datoria de cetățean responsabil, atunci când am decis să respect legea, așa cum o voi face întotdeauna. Niciodată nu voi pune interesele politice mai presus de sănătatea publică și respectarea legii! Chiar cu riscul de a fi dat afară din partidul în care am muncit zi de zi, în ultimii 20 de ani”, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel